Skip to content
Menu

Kunststof gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding

Het bekleden van gevels doen wij met Keralit. Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat zo op het oog hetzelfde is als hout. Toch zit er achter dat natuurlijke uiterlijk een wereld van verschil. De Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Er is dus geen houtkap voor nodig en de exploitatie van andere grondstoffen blijft beperkt tot het minimum. Bovendien blijft Keralit jarenlang sterk en fraai met maar het geringste onderhoud. Nooit meer verven dus. Ook dat spaart het milieu. En dan praten we nog niet over het werk en de kosten die u zich bespaart. Daarnaast geeft het uw huis een hele nieuwe uitstraling.

Alle voordelen op een rij:

  • Duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Blijvend kleurvast
  • Lange levensduur
  • In verschillende soorten, maten en kleuren te krijgen

Garantie

  • 10 jaar aflopende garantie op de montage

Verschillende uitvoeringen Keralit

Bij het plaatsen van keralit werken we met verschillende Sponningdiktes. De dikte van het sponningdeel bepaalt de afstand van de keralit delen. Daarnaast kan het keralit ook bevestigd worden met potdekselpanelen.

1. Sponningdeel 143 mm

Het sponningdeel 143 mm wordt al decennia met succes toegepast in de Nederlandse woningmarkt. De panelen zijn voorzien van een veer en groef en daardoor kunnen ze blind geschroefd worden. Hierdoor behoren schroef- en boorgaten tot het verleden. Door de sponning ontstaat een mooi lijnenspel en krijgt de gevel een afgewerkt karakter. Het sponningdeel is zowel horizontaal als verticaal te monteren en goed te combineren met Koss Kunststofkozijnen.

2. Sponningdeel 190 mm

Dit model met een breedte van maar liefst 190 mm geeft gevels een statige en chique uitstraling. Het sponningdeel 190 mm. is zeer geschikt voor moderne toepassingen door het fraaie lijnenspel. De sponning is namelijk smal en strak waardoor scherpe lijnen ontstaan. Door de blinde bevestiging behoren schroef- en boorgaten tot het verleden. Het sponningdeel 190 mm. is zowel horizontaal als verticaal te monteren en goed te combineren met Koss kunststof kozijnen.

3. Potdeksel 177 mm

Potdekselpanelen zijn overlappende gevelpanelen zonder sponning die uitstekend passen in zowel moderne als klassieke projecten. Doordat de panelen overlappen kunnen ze blind geschroefd worden zodat onzichtbare bevestiging mogelijk is. Door de overlapping worden vuil en regenwater snel en makkelijk afgevoerd. Esthetiek en functionaliteit komen naadloos samen in dit zeer fraaie model.