Raamdecoratie

Keje raamdecoratie een stijlvolle oplossing speciaal voor kunststof kozijnen.
Keje raamdecoratie producten worden bevestigd met dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten, dus ZONDER BOREN OF SCHROEVEN!

Koss / KeJe LATENDE
De LATENDE is een aluminium frame waar een 25mm aluminium jalouzie is ingebouwd. de LATENDE kan alleen bediend worden van boven naar beneden en blijft op elke gewenste stand staan. de LATENDE is voorzien van een kunststof handgreep die op de treklijst is bevestigd. de LATENDE is verkrijgbaar in diverse lamelkleuren.

Koss / KeJe SPEEDY PLISS
De SPEEDY PLISS is een aluminium frame waar een geplisseerd raam-decoratiesysteem is ingebouwd.De SPEEDY PLISS kan worden bediend van boven naar beneden en van beneden naar boven en blijft op elke gewenste stand staan. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst. De Speedy Pliss is verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en diverse kleuren. U wilt het daglicht geheel weren? dan is de Speedy Pliss met totaal verduisterende stof de ideale en simpele oplossing, wel zo handig voor baby/kinder kamers of als u overdag moet slapen. Een mooi alternatief voor rolluiken.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag.