Gevelbekleding

Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat zo op het oog hetzelfde is als hout. Toch zit er achter dat natuurlijke uiterlijk een wereld van verschil. De Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Er is dus geen houtkap voor nodig en de exploitatie van andere grondstoffen blijft beperkt tot het minimum. Bovendien blijft Keralit jarenlang sterk en fraai met maar het geringste onderhoud. Nooit meer verven dus. Ook dat spaart het milieu. En dan praten we nog niet over het werk en de kosten die u zich bespaart.

Keralit voldoet zowel aan de richtlijnen van het bouwbesluit als aan de eisen van het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen (DuBo).

De 8 voordelen van Keralit

 • Duurzaam
 • Onderhoudsarm
 • Milieuvriendelijk
 • 10 jaar garantie
 • Eenvoudig te monteren
 • Onzichtbare bevestiging
 • Vele kleuren en houtstructuren
 • 6 meter monteerbaar

Gevelpanelen

Kunststof gevelpanelen zijn op zich niet nieuw. Het gladde oppervlak mist in veel gevallen de warme uitstraling van hout. Keralit geveldelen daarentegen zijn niet van echt hout te onderscheiden. De producten hebben een natuurgetrouwe houtstructuur en zijn eveneens verkrijgbaar in allerlei RAL-kleuren. Precies alsof het geschilderde of gebeitste houtdelen zijn. Daarbij is Keralit kleurecht en ongevoelig voor schimmels, bacteriƫn en andere rottingsprocessen. En zal het nooit kromtrekken, hoe vochtig of warm de omstandigheden ook zijn. Vandaar dat u maar liefst 10 jaar garantie krijgt.

uitvoeringen Keralit Kunststof Gevelpanelen:

 • SPONNINGDEEL 143 mm.

Het sponningdeel 143 mm wordt al decenia met succes toegepast in de Nederlandse woningmarkt. De panelen zijn voorzien van een veer en groef en daardoor kunnen ze blind geschroefd worden. Hierdoor behoren schroef- en boorgaten tot het verleden. Door de sponning onstaat een mooi lijnenspel en krijgt de gevel een afgewerkt karakter. Het sponningdeel is zowel horizontaal als verticaal te monteren en goed te combineren met Koss Kunststofkozijnen.

 • SPONNINGDEEL 190 mm.

Dit model met een breedte van maar liefst 190 mm geeft gevels een statige en chique uitstraling. Het sponningdeel 190 mm. is zeer geschikt voor moderne toepassingen door het fraaie lijnenspel. De sponning is namelijk smal en strak waardoor scherpe lijnen ontstaan. Door de blinde bevestiging behoren schroef- en boorgaten tot het verleden. Het sponningdeel 190 mm. is zowel horizontaal als verticaal te monteren en goed te combineren met Koss kunststof kozijnen.

  • POTDEKSEL 177 mm.

 

Potdekselpanelen zijn overlappende gevelpanelen zonder sponning die uitstekend passen in zowel moderne als klassieke projecten. Doordat de panelen overlappen kunnen ze blind geschroefd worden zodat onzichtbare bevestiging mogelijk is. Door de overlapping worden vuil en regenwater snel en makkelijk afgevoerd. Esthetiek en functionaliteit komen naadloos samen in dit zeer fraaie model

 

 

 

Vakantiehuis Klimop Terschelling nieuwe situatie 01

 

Vakantiehuis KJlimop Terschelling oude situatie 01